fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Octavian Isăilă, președintele interimar al CCIA Sibiu: Nu am participat la activitățile de zi cu zi ale CCIA Sibiu

Octavian Isăilă, președintele interimar al CCIA Sibiu: Nu am participat la activitățile de zi cu zi ale CCIA Sibiu

Reacția Președintele interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Octavian Isăilă în urma dosarului deschis de procurorii pentru programul “Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”, în care este acuzat directorul Camerei De comerţ Sibiu, Eugen Iordănescu, unde este suspectat de mai multe infracţiuni.

“Personal, am fost în deplasare în zonă muntoasă fără semnal, la intâlnirea anuală a președinților camerelor de comert județene unde am aflat despre situația creată. Ca reprezentant al colegiului de conducere pot să comunic opiniei publice faptul că noi, cei vremelnici în aceste funcții ale unei entități private, nu am participat la activitățile de zi cu zi ale CCIA Sibiu. în ultima ședință de colegiu, în urma rapoartelor și dezbaterilor, au fost luate o serie de măsuri fără niciun vot împotrivă. La momentul respectiv, din raportul comisiei de cenzori prezentat în adunarea generală, nu au rezultat nereguli”, a spus Isăilă.
Președintele interimar al CCIA Sibiu a mai precizat că, “dacă suspiciunile autorităților legate de fondurile Camerei se confirmă în ceea ce privește executivul Camerei, colegiul de conducere care este forul suprem al CCIA Sibiu între două adunări generale va fi convocat, informat și va fi acționat conform statutului în vigoare”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si