fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Ocna Sibiului are o nouă bază sportivă multifuncțională

Un complex sportiv multifuncțional a fost inaugurat, sâmbătă, 20 aprilie, la Ocna Sibiului. Baza sportivă a fost construită din fonduri europene, în cadrul unui proiect al Primăriei, de modernizare a infrastructurii rutiere și turistice și de creștere a atractivității stațiunii.

Terenuri de fotbal, tenis și fitness

Ridicat pe amplasamentul vechii arene sportive, noul complex cuprinde un teren de fotbal, unul de minifotbal cu gazon sintetic, două terenuri de tenis cu zgură, vestiare și tribune modernizate și o zonă pentru fitness. Noul complex sportiv este disponibil pentru toți cei ce vor să facă mișcare. Pe terenul de fotbal se vor juca doar meciuri din competițiile oficiale și vor avea loc antrenamentele Clubului Unirea Ocna Sibiului. Terenul sintetic de minifotbal și terenurile de tenis pot fi închiriate de oricine. În zona de fitness, accesul este gratuit pentru toată lumea.

”Reînviem o legendă”

Inaugurarea bazei sportive a reunit lideri ai administrației publice locale și județene, dar și oameni politici. „Evenimentul are, cred eu, două componente: pe de o parte, inaugurăm baza sportivă multifuncțională, reabilitată și modernizată, iar, pe de altă parte, reînviem o legendă. Mă bucur să avem azi, printre noi, câțiva foști componenți ai echipei de fotbal Unirea Ocna Sibiului, formație-etalon a orașului nostru care, în trecut, a adus atâtea bucurii în rândul iubitorilor acestui sport. Mă bucur, totodată, că frumoasa tradiție a formării sănătoase a celor mici prin sport e continuată la Ocna Sibiului prin echipele de copii antrenate de oameni inimoși și că putem reînvia o atmosferă plăcută și sănătoasă, atât de necesară comunității”, a subliniat Claudiu Predescu, primarul orașului Ocna Sibiului.

Printre invitații speciali s-au numărat și fostele glorii ale echipei de fotbal Unirea Ocna Sibiului. ”Mă uit în jur și constat cu bucurie întâlnirea a două generații: cea a copiilor ce deslușesc acum tainele fotbalului și cea a fostelor glorii ale sportului local, oameni de la care avem multe de învățat despre fair-play în general și despre spiritul de echipă”, a spus Claudiu Predescu.

Străzi modernizate

În același proiect finanțat din fonduri europene, Primăria a moderniat nouă străzi și a realizat amenajări peisagistice la Statuia minerului, Lacul Pânzelor, Lacul fără fund și Lacul verde. ”Am crescut, astfel, atractivitatea orașului, lucru pentru care le mulțumesc celor ce ne-au sprijinit: doamnei ministru Raluca Turcan, doamnei președintă a Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, echipei de proiect, constructorului și, nu în ultimul rând, ocnerilor care ne-au fost alături și au avut încredere în noi”, a spus primarul Predescu.

Ocna Sibiului are o nouă bază sportivă multifuncțională Ocna Sibiului are o nouă bază sportivă multifuncțională Ocna Sibiului are o nouă bază sportivă multifuncțională

Etichete: