fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Oaspeții săptămânii în Stațiunea Muzicală Brukenthal: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu

Oaspeții săptămânii în Stațiunea Muzicală Brukenthal: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu

În a doua săptămână de sejur, oaspeții Stațiunii Muzicale Brukenthal sunt: dirijorul David Miller și violonistul Horia Văcărescu. Evenimentul este programat joi, 8 octombrie 2020, de la ora 17.00 și de la ora 19.00.

David Miller a studiat la Universitatea din Tel Aviv și a colaborat cu orchestre precum: Orchestra Simfonică Ashdod, Sinfonietta Berlin,  Orchestra Simfonică din Lecce. Horia Văcărescu a concertat pe scene cunoscute ale lumii, precum: Queen Elizabeth Hall,  Saint Martin-in-the-Fields, Purcell Room, iar programele sale includ mereu repertoriu românesc sau contemporan. Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, cei doi vor interpreta: Antonio Vivaldi – La Stravaganza nr.8, re minor RV249, Charles de Bériot – Scène de ballet, Fritz Kreisler – Praeludium și Allegro (în stilul lui Pugnani), J. Haydn – Simfonia nr.100 în Sol Major, ”Militară”.

„Stimat public ai Stațiunii, Ne-am bucurat să vă revedem și să vă auzim aplauzele din nou în sala Filarmonicii, săptămna trecută, la deschiderea noului sezon. Muzica și aplauzele voastre au umplut sala, în ciuda distanței fizice pe care vă mulțumim că ați respectat-o. Important: pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală. Vă mulțumim!”, transmit organizatorii evenimentului.

Evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu sunt realizate cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si