fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

O tânără din Rusciori a născut în ambulanță în drum spre spital

Ieri, 09.01.2023, în jurul orei 10:00, un apel pe numărul unic de urgență 112, solicita sprijin medical pentru o tânără de 26 de ani din localitatea Rusciori care se apropia de momentul nașterii.
”Cei trei colegi ai noștri de pe echipajul SMURD din Ocna Sibiului au plecat de urgență spre caz, pentru că două suflete aveau nevoie de ei. Ajunși acolo, nu au stat pe gânduri, au luat rapid viitoarea mămică și au pornit spre spital. Contracțiile pacientei s-au intensificat, iar drumul spre spital părea tot mai lung. Micuța Cătălina era foarte nerăbdătoare să vină pe lume și nu a mai așteptat să ajungă mămica ei, în sala de nașteri.”
“Când am oprit ambulanța pentru că ne-am dat seama că va naște, timpul s-a oprit în loc. A fost pentru prima dată când am asistat o naștere în ambulanță. Cursurile despre naștere sunt frumoase cărți, dar în practică depășesc orice descriere”, a mărturisit plt. Sibișan Claudiu. 
”Din păcate, în ultima vreme de multe ori s-a întâmplat să închidem cercul vieții, simțind ultima suflare a multor oameni. Bucuria este cu atât mai mare pentru noi, astăzi, pentru că am putut contribui la deschiderea unui nou cerc al vieții!”
𝐏𝐥𝐭. Sibisan Claudiu , 𝐏𝐥𝐭. Claudiu Hategan , 𝐬𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭 Maria-Victoria Vacar 𝐬̦𝐢 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐒𝐀𝐉 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐀𝐩𝐚̆𝐯𝐚̆𝐥𝐨𝐚𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐚𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐬-𝐨 𝐩𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐞 𝐩𝐞 𝐦𝐢𝐜𝐮𝐭̦𝐚 𝐂𝐚̆𝐭𝐚̆𝐥𝐢𝐧𝐚!