fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

O tânără din Copșa Mică se află în semifinala concursului Miss Universe România

Dorotthea Daniela Brașovean este o tânără în vârstă de 24 de ani din Copşa Mică, care se află în semifinala concursului Miss Universe România. Odată cu pandemia, concursul a suferit schimbări. Acesta va promova, în urma unei selecţii naţionale realizate online, cele mai frumoase 15 românce, care vor candida la titlul de Miss Universe România 2020. Câştigătoarea ne va reprezenta ţara la evenimentul mondial desfăşurat în SUA, în 2021.

“Îmi place să ajut oamenii, tocmai de aceea am ales să studiez la profilul de asistent medical generalist, pe care l-am absolvit recent. Sunt o fire sociabilă şi veselă. Îmi place mult să călătoresc, îmi plac de asemenea sporturile şi yoga. Sunt pasionată de prezentările de modă și ședințele foto. Sunt bucuroasă că am ajuns în semifinala concursului Miss Universe și sper să trec și de următoarele probe ca să ajung în marea finală”, a postat Dorotthea Daniela Brașovean pe contul personal de Instagram.

Participantele au vârstele cuprinse între 18-28 de ani. Anual, organizaţia Miss Universe promovează aproximativ 10 mii de femeie din lume, modele inspiraţionale, femei de succes şi lideri care se implică social în comunităţile din care fac parte. Cel mai adesea, ele se remarcă în domenii precum politică, business şi televiziune. Candidatele şi deţinătoarele de titluri de Miss sunt susţinute în a-şi îndeplini obiectivele profesionale, în a deveni ambasadori pentru cauze umanitare şi voci care promovează schimbări pozitive pe glob.

Anul trecut, reprezentanta României la competiţia globală a fost Dorina Chihaia, în vârstă de 26 de ani. Aceasta ne-a reprezentat ţara la cea de-a 68-a ediţie a evenimentului.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si