fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

O sibiancă a furat mai multe bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei

Sâmbătă, în jurul orei 22:00, Postul de Poliție Loamneș a fost sesizat telefonic de un bărbat din Alămor care a reclamat că o femeie a pătruns în locuința sa și a sustras mai multe bunuri (telefon mobil, articole vestimentare și cafea solubilă), prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de lei.

Femeia în vârstă de 42 de ani, domiciliată în Șura Mare, este cercetată penal de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„În cadrul cercetărilor, polițiștii au mai găsit asupra femeii un alt telefon mobil și aproximativ 2500 de lei, bunuri ridicate în vederea continuării cercetărilor. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia, în data de 9 aprilie, ar mai fi săvârșit două infracțiuni de furt din două imobile situate în orașul Ocna Sibiului. Aceasta ar fi sustras 2.500 de lei, boxe audio și căști, precum și un motofierăstrău. Bunurile reclamate ca sustrase au fost identificate de polițiști la domiciliul acesteia, în urma percheziției domiciliare efectuate. Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si