fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

O picătură de sânge salvează vieți! (CP)

Îi onorăm, astăzi, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, pe cei care salvează vieți dăruind fără să aștepte vreo recompensă.

”Suntem mândri de tinerii noștri colegi din Organizația PSD Sibiu care au inițiat mai multe campanii de donare de sânge, menite să crească gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge. Primii care au donat sânge au fost chiar tinerii social-democrați, pentru a încuraja cât mai mulți oameni să contribuie la completarea rezervei de sânge necesară spitalelor. Tinerii social-democrați susțin, prin gestul lor simplu și voluntar, sănătatea comunității și demonstrează că sunt receptivi la suferința altor oameni”, a declarat deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Invit sibienii cărora starea de sănătate le permite să doneze sânge să facă acest gest nobil pentru că o picătură de sânge poate salva o viață”, spune Florian Giubega, președintele Tineretului Social Democrat Sibiu.

O picătură de sânge salvează vieți! (CP)  O picătură de sânge salvează vieți! (CP)   O picătură de sânge salvează vieți! (CP)

Etichete:

Recomandam sa citesti si