fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon Challenge

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon Challenge

Organizatorii CAB Sport i-au provocat la mișcare ieri pe iubitorii sportului în cadrul ediției cu numărul 8 a Buonavista Duathlon Challenge. Concursul s-a desfășurat duminică în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și pe DJ 106 A Sibiu – Rășinari.

Cei 300 de concurenți s-au arătat foarte entuziasmați de acest eveniment inedit de îmbinare a alergării cu mersul pe bicicletă, iar vremea a fost perfectă pentru o zi dedicată mișcării în aer liber.

Concurenții au luat startul începând cu ora 08.45 și au fost premiați și aplaudați pentru rezultatele obținute în cadrul festivității de premiere.

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon ChallengePreședinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a luat startul probei de ștafetă feminin alături de Daniela Cîrlan, sportivă de performanță participantă la Olimpiadă în cadrul probei de maraton – cele două fiind desemnate ambasadoare onorifice ale ediției Buonavista Duathlon Challenge 2021.

Concursul s-a bucurat și de participarea campioanei balcanice la alergare montană 2021, Mădălina Florea, care a obținut locul 1 la proba de ștafetă mixt, alături de coechipierul ei, Călin Fiscu.

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon ChallengeProiectul a fost organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri: Buonavista, Decathlon, Muzeul ASTRA.

Etichete:

Recomandam sa citesti si