fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

O nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie are loc, la Sibiu, pe 25-27 aprilie 2023

  • 12 fotografi români
  • 9 domenii ale artei fotografice
  • 3 zile de dezbateri, prezentări și ateliere
  • Sala Versailles, complexul Buonavista din Dumbrava Sibiului
  • Biletele de acces pot fi procurate de la www.cnf.ro

Specialiști în arta fotografică se vor întâlni la cea de-a 3-a ediție a Conferinței Naționale de Fotografie, desfășurată la Sibiu, în perioada 25-27 aprilie 2023.

Daniel Mihăilescu, Octav Ganea, Mihai Stețcu, Bogdan Maran, Cătalin Urdoi, Olga Vușcan, Vlad Lodoabă, Theo Manusaride, Silviu Matei, Valer Hancaș, Sebastian Purice, Alex Molovata vor prezenta publicului din experința lor în domenii precum fotojurnalim, fotografie documentară, peisaj, acțiune, portret, wildlife, de eveniment și familie.

“Și anul acesta am pregătit un line-up de excepție, fotografi români, oameni care excelează în ceea ce fac, creatori de frumos, care vin să inspire și să provoace creativ pasionații de fotografie pe parcursul a trei zile. Vă așteptăm într-o atmosferă specială, unică în România, la Sibiu pe 25-27 Aprilie”, a declarat Petrică Tănase, organizator.

De asemenea, partenerii conferinței vor expune cele mai noi produse foto-video (lumini de studio, camere foto, accesorii foto, soluții de print, medii de stocare și software), oferind participanților ocazia să le testeze și să se familiarizeze cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Ultima zi a conferinței este dedicată atelierelor și sesiunilor one-to-one, de la fotojurnalism și fotografie de eveniment, la fotografie de acțiune și editare, toate gândite astfel încât participanții să poată experimenta și aprofunda informațiile prezentate pe parcursul sesiunilor.

  • Biletele de acces la conferință si ateliere sunt disponibile pe cnf.ro. Sesiunile vor debuta marți, 25 aprilie, începând cu ora 09:00 în Sala Versailles, complexul Buonavista din Dumbrava Sibiului.
  • Parteneri oficiali ai Conferinței Naționale de Fotografie 2023: : BMW România, Kaufland, Sony, Canon, Nikon, Panasonic, MGT, RedBull, FotoExpres, Red Albums, Westbuy, AlbumeFotoHD, PrintCenter.ro, Moselle Brest.
  • Parteneri media: Magic FM, Kiss FM, Inquam Photos, F64, Happ.ro, Sibiu 100%, Ziarul Metropolis

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați organizatorii:

info@cnf.ro / Petrică Tănase – 0730.660.397, Laurențiu Șălcăian – 0722.234.196, 0744.605.040

 

O nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie are loc, la Sibiu, pe 25-27 aprilie 2023