fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

O mare reușită pentru comuna Racovița

”Astăzi, în prezența primului ministru Nicolae Ciucă și alături de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, am semnat contractul de finanțare prin PNRR pentru crearea în comuna Racovița a Centrului de Colectare a deșeurilor prin Aport Voluntar.

Proiectul finanțat prin PNRR presupune înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Racovița, în vederea accelerării procesului de extindere și modernizare a sistemului de gestionare a deșeurilor din comună.

Activitățile propuse prin proiect asigură colectarea separată a deșeurilor care nu pot fi colectate în sistem „door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri de cadavre animale, deșeuri de gradină, deșeuri din construcții și demolări.

Valoarea totala a proiectului este de 926.676,80 euro și va fi realizat în conformitate cu proiectul tip publicat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Mulțumesc întregii echipe și tuturor celor care ne-au susținut.

Dezvoltăm Racovița pe toate planurile. Muncim cu dedicare și perseverență pentru un prezent și un viitor mai bun”. a transmis Andreea Voicu, primarul Comunei Racovița.

O mare reușită pentru comuna Racovița