fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

O glumă proastă: PMP și PRO România vor împărți la Sibiu același sediu

În urmă cu câteva zile Consiliul Local al Municipiului Sibiu a aprobat închirierea fără licitație publică a cotei 1/2 din spațiul în suprafață utilă de 101,74 mp, situat în Sibiu, strada Arhivelor, nr.2, în favoarea Partidului Pro România, cu destinația sediu pentru Filiala Județeană Sibiu, pe o perioadă de 5 ani. În același spațiu din strada Arhivelor. nr. 2, își are sediul în momentul de față și Partidul Mișcarea Populară, care își desfășoară activitatea aici, de mai bine de 6 ani, având la rândul lui o cotă de 1/2, în urma contractului încheiat cu URBANA SA.

Spațiul în cauză este compus din două încăperi, una care este folosită ca sală de ședință de către membrii PMP Sibiu și încă una care este compartimentată și unde își au biroul liderii partidului.

Cum prima încăpere aflată la intrarea în spațiu, este folosită ca sala de ședință, aceasta poate deservi ambele partide, doar că accesul spre birouri se face exact prin aceea încăpere, lucru care cu siguranță nu ar fi de dorit pentru liderii partidelor în cauză. Însă nu acest aspect este cel ce dă dureri de cap reprezentanților celor două partide, ci baia care va fi comună de această data, acolo unde cu siguranță reprezentanții partidelor se pot întâlni pentru schimb de opinii și viitoare strategii de campanie.

Partidul Pro România a participat la alegerile parlamentare din 2020, însă nu a obținut peste cinci procente din voturile alegătorilor, deși este partid europarlamentar și are în județul Sibiu, un număr de 20 consilieri locali și viceprimar în comuna Valea Viilor.

Partidul Mișcarea Populară a participat la alegerile parlamentare din 2020, însă nu a obținut peste cinci procente din voturile alegătorilor, deși este partid europarlamentar și are în județul Sibiu, un număr de peste 70 consilieri locali și doi primari în comunele Roșia și Turnu Roșu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si