fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

O elevă a Colegiului ”Brukenthal” este campioană națională la fitness

Culturiștii sibieni s-au întors cu șapte medalii de la Campionatul Național de Culturism și Fitness, care a avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 15-19 mai.

Seniorii de la CSM Sibiu au cucerit cele mai multe premii. Daniel Neamțiu a urcat de patru ori pe podium, la diverse categorii, obținând: locul I la Classic Bodybuilding 175 cm, locul I la Culturism First Timers, locul I la Mixed Pairs și locul II la Mens’s Classic Physique 175 cm. Anca Tescaru a cucerit două medalii de bronz, la Women’s Physique și Mixed Pairs. Juniorul Mario Urluescu a reuși să se claseze pe locul VI, la Mens’s Physiyue 178 cm.

Și Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu a obținut rezultate excelente la această competiție. Annemarie Lutsch, elevă a Colegiului Național ”Samuel von Brukenthal”, a obținut titlul de Campioană Națională de juniori la Women Acrobatic Fitnnes, iar Ionuț Tudorache s-a clasat pe locul IV la Culturism 75 kg.

”Competiția din această ediție a Campionatului Național de Culturism și Fitness a fost la cel mai ridicat nivel de până acum. Aceasta reușită se datorează atât implicării Federației Române de Culturism și Fitness, cât și antrenorilor, prin sportivii pe care îi pregătesc zi de zi. Pentru susținerea acestor sportivi, mulțumesc Primăriei Sibiu, directorului CSM – Darius Mara, directorului CSȘ Șoimii – Florin Troancă și patroanelor Fitness WELT – Simona Crețariu și Adela Roman”, precizează profesorul Felicia Popa.

O elevă a Colegiului ”Brukenthal” este campioană națională la fitness