fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

O casă din comuna Iacobeni s-a făcut scrum

Pompierii militari ai stației Agnita, au intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 02:50 în comuna Iacobeni cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casa de locuit. În urma incendiului a fost afectată în total o suprafață de 80 de mp din imobil și acoperiș și au ars mobilierul din dormitor, un utilaj agricol și un aparat frigorific.

La fața locului au intervenit și membri SVSU Iacobeni și un echipaj electrica. Forțele au constat că incendiul ardea generalizat, la o anexă gospodărească și un dormitor, precum și acoperișul acestora, ce făceau parte dintr-un imobil tip vagon. Pompierii militari au intervenit prompt și astfel au fost salvate restul casei, o moară și un grajd cu animale, precum și casa din vecinătate.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată, neizolată corespunzător și supra-solicitată.

„Nu au fost semnalate victime, proprietarul casei s-a autoevacuat. Pentru a preveni astfel de incendii, recomandăm cetățenilor să acorde maximă atenție instalațiilor electrice, acestea să fie izolate corespunzător, să nu supra-solicite sursele alimentare utilizând mai mulți consumatori electrici și de asemenea să nu folosească instalații electrice improvizate, întrucât toate acestea pot duce la creșterea riscului de producere a incendiilor.”, transmite sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si