fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Nuntă de peste 250.000 de euro la Sibiu

Fiul unuia dintre cei mai bogaţi sibieni, s-a însurat sâmbătă cu aleasa inimii sale, Dumitru Ghișe și Maria Denisa și-au unit destinele în fața a peste 1000 de invitați. 

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Metropolitană din Sibiu, acolo unde și-au făcut apariția mai întâi părinții și mirele apoi mireasa Maria Denisa. La ieșirea din biserică mirii au fost așteptați cu un covor alb și multe flori din partea rudelor și prietenilor. Petrecerea a avut loc într-un cort adus special din Germania iar mesele și scaunele au fost create special pentru acest eveniment important din viața mirilor. La eveneniment au luat parte invitați din întreaga țară și din străinătate. Atmosfera a fost întreținută de Călin Geambașu și Anca Țurcașiu iar invitații au avut parte de multe surprize culinare pe întreaga durată aevenimentului.

 Decorațiunile și barul de ghiață au rezistat până în zori cât a durat petrecerea. Familiile mirilor le-au dăruit tinerilor un hotel în Cluj și un parc eolian. Toate cheltuielile evenimentului care depășesc 250.000 de euro au fost suportate de părinți.

Etichete: