fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Noul subprefect, Laurențiu Theodoru- Omul care a înlocuit telefonul cu disc din Primăria Sibiu cu rețele moderne de voce și date

Noul subprefect, Laurențiu Theodoru- Omul care a înlocuit telefonul cu disc din Primăria Sibiu cu reț

Județul Sibiu are de astăzi, 3 martie 2021, un nou subprefect. Este vorba despre Laurențiu Theodoru, consilierul local al Alianței USR PLUS care a inițiat proiectul de HCL pentru transparentizarea activității Primăriei Municipiului Sibiu și a serviciilor publice subordonate Consiliului Local și cosemnatar al proiectelor inițiale de grupul Consilierilor Municipali USR PLUS – semnătura digitală, Smart City și ghidul pentru agenda culturală.

Laurențiu Theodoru, propunerea Alianței USR PLUS de subprefect în cadrul Instituției Prefectului – județul Sibiu, a fost numit astăzi în ședința de Guvern. În vârstă de 58 de ani, este căsătorit și are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Cu o vastă experiență în management, Laurențiu Theodoru este de profesie inginer, cu specializarea Electronică și Telecomunicații. El a activat peste 30 de ani în domeniile telecomunicații & IT și de peste 4 ani este evaluator autorizat ANEVAR (aici CV). Prin natura meseriei Laurențiu Theodoru și echipa lui au schimbat în mai multe instituții publice și companii, printre care și Primăria Sibiu, au înlocuit telefonul cu disc din cu rețele moderne de voce și date, au introdus fibra optică pentru comunicarea dintre sediile Primăriei de pe raza Municipiului Sibiu și alte echipamente care au contribuit la digitalizare.

„Pentru mine această numire este în primul rând o responsabilitate și îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuțiile de subprefect. Vreau să le mulțumesc premierului Florin Cîțu și viceprim-ministrului Dan Barna pentru acceptarea și validarea mandatului, colegilor mei din USR PLUS pentru susținere și Biroului Național al USR pentru încrederea acordată. Indiferent de atribuțiile care îmi vor fi date în Prefectura Sibiu, primul obiectiv este să fac demersuri pentru ca activitatea instituției să fie și mai transparentă, mai ales în contextul crizei sanitare pe care o traversăm. Printre prioritățile mele se află reforma și digitalizarea administrației și a instituțiilor subordonate. Aștept propunerile cetățenilor din județul Sibiu și îmi doresc să fim o echipă și o comunitate unite”, a declarat Laurențiu Theodoru.

Deține funcția de vice-președinte al Filialei Municipale USR Sibiu începând cu februarie 2018, fiind de asemenea și membru în Biroul Județean USR Sibiu. Este membru USR din decembrie 2017.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

 

 

 

 

 

 

Etichete: