fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Nou specialist în medicină internă, la Spitalul de Psihiatrie

Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu are un nou medic specialist de Medicină Internă.

Dr. Oana Teodora Rotar este membru al Societății Române de Medicină Internă, certificată în Suportul Vital Avansat, absolventă a cursului de Ecografie Generală și are o experiență bogată în participarea la numeroase congrese naționale și internaționale.

Conducerea spitalului precizează că dr. Rotar oferă consultații gratuite, decontate de CJASS, pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Programările pentru consulturi de medicină internă se pot face la numărul de telefon 0269.214335, interior 156, de luni până vineri, sau pe platforma de programări online www.medicina-psihiatrie.ro.

”Suntem entuziasmați să o întâmpinăm în echipa noastră și suntem siguri că va contribui semnificativ la menținerea standardelor ridicate de profesionalism și calitate în îngrijirea medicală pe care o oferim comunității noastre. Vă invităm să îi oferiți un călduros bun venit doctorului Rotar și să vă bucurați de expertiza și devotamentul său în beneficiul sănătății noastre!”, transmit reprezentanții Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, pe pagina de facebook a instituției.

Etichete:

Recomandam sa citesti si