fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Timp Liber

Nostalgie și magie, la Agnita Music Fest

În perioada 26-28 iulie 2024, orașul Agnita va fi gazda Festivalului Agnita Music Fest, eveniment ce aduce în orașul din centrul țării unele din cele mai îndrăgite nume din muzica românească: HOLOGRAF, COMPACT, SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ, care alături de ceilalți artiști invitați vor bucura publicul cu hit-urile îndrăgite, într-o îmbinare de stiluri pop-rock, indie-rock, country music și folk.

Prima zi a festivalului, 26 iulie, se deschide cu un recitalul susținut de Country Rock Affair, urmat de momentul folk al Grupului Ocru. Ziua se încheie în acordurile bine-cunoscute și așteptate ale pieselor formației COMPACT.

Sâmbătă, 27 iulie, va fi dedicată unor momente muzicale de neuitat, cu prestații live susținute de HOLOGRAF, RIFF și The Noise.

Ultima zi a festivalului, duminică, 28 iulie, se anunță la fel de incitantă, cu recitaluri susținute de SEMNAL M, MIRCEA VINTILĂ și Defender, oferind o varietate de stiluri muzicale, de la folk la pop-rock.

Evenimentul va avea loc pe strada 1 Decembrie 1918 din Agnita, transformând orașul într-un punct de întâlnire pentru locuitorii din întreaga regiune.

Agnita Music Fest promite trei zile de muzică și distracție, oferind tuturor o experiență de neuitat în inima României.

Nostalgie și magie, la Agnita Music Fest

Leave a Comment