fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Noi sensuri giratorii pe Șoseaua Alba Iulia

 Semafoarele amplasate în zona podului de peste Cibin și a magazinului Metro vor fi desființate până la sfârșitul acestei luni. Primăria încearcă să găsească soluții de fluidizare a circulației în aceste zone unde traficul se intensifică în jurul prânzului, ducând de cele mai multe ori la ambuteiaje.

Datorită deselor reclamații și nemulțumiri ale participanților la trafic, s-a încercat și în Sibiu fluidizarea traficului în toate zonele aglomerate ale orașului. Semafoarele de pe stada Alba Iulia au fost subiectul unor lungi dicuții.
“Continuăm astfel măsurile de fluidizare a traficului. Am dispus DPC să înceapă de săptămâna viitoare amenajarea a două sensuri giratorii la ambele capete ale podului Peco” a declarat primarul Klaus Iohannis în conferinţa de presă săptămânală.
Sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Autogării va avea o rază de 9,5 m, iar cel de la intersecţia cu strada Maramureşului o rază de 8 m. Lucrările de amenajare a acestora vor începe de luni, 10 septembrie. Prima etapă va fi aceea de desfiinţare a stâlpilor şi a insulelor pe care sunt amplasate în prezent semafoarele. DPC va introduce de asemenea reţeaua electrică şi ţevi de apă care să asigure sursa pentru irigarea vegetaţiei de pe viitoarele sensuri giratorii.
Conturarea propriu-zisă a acestor giratorii va avea loc în perioada 17-22 septembrie. Odată cu conturarea lor semaforizarea va fi desfiinţată. Lucrările vor fi executate sub trafic, cu devieri temporare în momentul asfaltării.

Etichete:

Recomandam sa citesti si