fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

PSD Sibiu: Noi iți prezentăm fapte, nu vorbe (PE)

PSD este partidul care luptă pentru binele sibienilor, iar măsurile pe care Partidul Social Democrat le-a îndeplinit, așa cum prevede programul de Guvernare, sunt de necontestat.
„PSD Sibiu nu a pierdut timpul cu lucruri mărunte, ci a avut grijă ca nivelul de trai să crească în rândul sibienilor. PSD are grijă de copiii și de părinții sibienilor, de tinerii care își doresc să studieze și să se dezvolte profesional. PSD are grijă de medici, profesori, fermieri, de investitori și de salariați. Partidul Social Democrat trebuie să continue alocarea de fonduri pentru dezvoltarea locală prin cel mai performant și eficient program de investiții, PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Sibienii nu trebuie să permită Partidului Național Liberal (fost PDL) oprirea acestor proiecte, tăierea fondurilor sau a majorărilor salariale, așa cum liberalii au procedat în trecut. PNL a amenințat că va stopa continuarea măsurilor PSD din programul de guvernare dacă va ajunge la conducerea țării și acest lucru trebuie oprit prin votul oamenilor care au văzut în ultimii ani fapte, nu vorbe”, spune Președinte Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif.

„În Parlamentul European, trebuie să facem ceea ce contează pentru oameni. Așadar, ceea ce contează cu adevărat este că 66.744 de copii din Sibiu au, astăzi, alocația majorată de la 84 de lei la 150 de lei/ lună, 7.492 de copii din Sibiu cu vârsta de până la 2 ani au alocația majorată de la 200 la 300 de lei/lună, 933 de copii cu dizabilități din Sibiu primesc alocația majorată de la 200 la 300 de lei/ lună. Contează pentru pensionari faptul că punctul de pensie a crescut de la 871 de lei în 2016 la 1265 de lei în 2019, iar în 2020 urmează să ajungă la 1.775 de lei. Pensia va fi dublă față de anul 2016. Contează pentru salariați faptul că salariul minim net era de 875 de lei, iar în 2019 a fost majorat până la 1.263 de lei. Contează pentru sistemul de sănătate din România că medicii rămân în țară pentru că medicii primari câștigă, datorită PSD, 15.000 de lei/lună la care se adaugă, în medie, 6000 de lei pentru gărzi. Toate acestea au fost măsuri implementate de PSD și contează să fie continuate tot de cei care vor binele oamenilor”, explică Mihai Macaveiu, candidat PSD Sibiu pentru Parlamentul European.
„Sibienii trebuie să știe că România este, astăzi, stat membru al Uniunii Europene datorită Guvernării PSD care a luptat pentru încheierea negocierilor pentru aderarea țării noastre în rândul statelor UE. Nu uitați! Un guvern PSD a aplicat pentru obținerea statutului de membru al Uniunii Europene în 1995 și tot un guvern PSD, împreună cu un președinte PSD au închis capitolele de aderare la Uniunea Europeană. Tot în timpul guvernării PSD, România a devenit membru NATO. Sibienii nu trebuie să uite de cozile la care stăteau pentru obținerea vizelor de acces în țarile vestice și care au fost eliminate tot în timpul guvernării Partidului Social Democrat. PSD a continuat integrarea României în rândul statelor europene și, în ultimii doi ani, a atras de două ori mai multe fonduri europene pentru fermieri decât în ceilalți 9 ani. În 2007-2016 au fost atrase 3,2 miliarde de euro, iar în 2017-2018, guvernarea PSD a atras 7,5 miliarde de euro, fonduri pentru agricultură. Fermieri au primit întotdeauna subvențiile la

timp. Eliminarea a 102 taxe, printre care și taxa de primă înmatriculare, le-a permis sibienilor să își poată cumpăra o mașină personală și să se bucure de mai mulți bani în buzunare. Sibienii trebuie să știe că cei care au făcut din România o țară mai bună trebuie să continue să o facă. PSD va merge în Parlamentul European și va lupta pentru binele românilor. Faptele noastre vorbesc în locul nostru”, a declarat Alexandru Popa, candidat PSD Sibiu pentru Parlamentul European.

Etichete:

Recomandam sa citesti si