fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Noi confirmări de coronavirus printre angajații Judecătoriei și ai Tribunalului

Joi, 29 octombrie 2020, un angajat al Tribunalului Sibiu, ce nu se afla în activitate începând din data de 23.10.2020, a comunicat conducerea că a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacții direcți ai noului caz declarat fiind membrii familiei. Totodată, în cursul zilei de azi, 30.10.2020, un angajat al Tribunalului Sibiu și un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu. Proceduri de dezinfecție și igienizare generală au fost deja efectuate în toate spațiile ocupate de instanță.

Conducerea Tribunalului Sibiu urmărește să asigure desfășurarea în bune condiții a activității administrativ judiciare a instanței şi colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel, pentru siguranța colegilor și a publicului nostru,  în perioada imediat următoare întreg personalul instanțelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoștința publicului.

Activitatea instanțelor se desfășoară în continuare în condiții normale. Așadar, facem din nou apel către toți participanții la activitatea judiciară să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si