fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

FOTO- Noapte de foc pentru pompierii sibieni

În cursul serii și a nopții pompierii militari ai ISU Sibiu, au intervenit pentru localizarea și lichidarea a două incendii după cum urmează:

Incendiu baloți de fân localitatea Reciu, comuna Gârbova, județul Alba. Pompierii militari ai Stației Miercurea Sibiului au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere în colaborare cu pompierii militari ai ISU Alba în comuna Gârbova, jud. Alba pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai mulți baloți de fân propagat la un saivan cu animale. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat.

Intervenția de lunga durată a pompierilor militari (pe toată perioada nopții) s-a desfășurat cu dificultatea din cauza cantității mari de fân. Intervenția promptă a forțelor a condus la limitarea și stingerea incendiului în limitele găsite, fără ca acesta să afecteze și alt saivan din vecinătate. Au ars aproximativ 300 de baloți de fân și saivanul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 320 mp. Au fost salvate aproximativ 200 de oi, un saivan și aproximativ 150 de baloți cu fân. Nu au fost semnalate victime.

Incendiu utilaj agricol în zona de câmp a localității Șeica Mică. Au intervenit de urgență, pompierii militari ai Detasamentului Mediaș cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului s-au deplasat în sprijin și membrii SVSU Șeica Mică.

Incendiul, care a mistuit utilajul agricol (tractorul) în totalitate a fost stins prompt. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric la compartimentul motor produs în timpul utilizării ca urmare a suprasolicitării.

Etichete:

Recomandam sa citesti si