fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Nicolae Neagu: Trebuie să fie fermi în decizia lor de a schimba viitorul României (P.E.)

Nicolae Neagu candidează din partea PNL Sibiu pentru Senatul României.

Sunt Neagu Nicolae, deputat de Sibiu și candidez din partea Partidului Național Liberal, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, pentru Senatul României.

La alegerile parlamentare, românii au șansa unică de a decide drumul pe care va merge România în următorii 4 ani.

Pe 6 decembrie 2020, la vot, cetățenii trebuie să fie fermi în decizia lor de a schimba viitorul României și al generațiilor care vin din urmă.

Vă îndemn să analizați acest an de guvernare liberală, să chibzuiți decizia dumneavoastră și să priviți cu încredere spre cei care luptă zi de zi, în vremuri fără precedent. România, pentru a fi reclădită, are în primul rând nevoie ca guvernul să fie sprijinit de o majoritate parlamentară!

Acesta a fost cel mai greu an de guvernare și totuși, guvernul liberal a rămas în slujba românilor pentru că ne dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a debloca proiectele de infrastructură de care România are nevoie, pentru a accelera ritmul investițiilor publice, pentru a implementa măsurile de relansare a economiei sau pentru a găsi soluțiile cele mai bune în gestionarea acestei  pandemii.

Menținerea ratingului de țară al României este o victorie a guvernului liberal, soluția liberală este cea care a asigurat menținerea acestui rating în condițiile dificile pe care le traversează economia globală acum.

Un guvern liberal, sprijinit de o majoritate parlamentară va putea pune în aplicare, după data de 6 decembrie 2020, și alte proiecte esențiale de investiții în toate domeniile de activitate, prin atragerea și utilizarea eficientă a fondurilor europene nerambursabile.

Cu speranța că românii trebuie, pot și merită să trăiască mai bine vă asigur de tot sprijinul meu în susținerea proiectelor de dezvoltare ale județului nostru și vă asigur că parlamentarii liberali sibieni vor depune toate eforturile necesare pentru a reconstrui România, așa cum ne-o dorim cu toții: o țară educată, prosperă, europeană! 

Etichete:

Recomandam sa citesti si