fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)

70 de familii din comuna Hoghilag, care numără 250 de persoane aflate într-un grad crunt de sărăcie, beneficiază, de ieri, de energie electrică în mod gratuit.
Primarul Nicolae Lazăr a accesat fonduri nerambursabile pe finanțare norvegiană, în valoare de 345.000 de euro, și a montat panouri fotovoltaice care asigură necesarul de energie electrică în aceste locuințe, neracordate la rețeaua națională de electricitate. Copiii nu vor mai învăța, de acum, la lumina lumânării, iar părinții îi vor putea crește în condiții decente.
“Să reușești să ajuți familiile nevoiașe și să le dai șansa la o viață normală copiilor care n-au nicio vină este cea mai mare bucurie! Când am văzut copiii bucurându-se atât de mult că vor avea lumină în case a fost prima oară, de când sunt primar, când mi-au dat lacrimile de bucurie”, mărturisește Nicolae Lazăr.
„Îl felicit pe prietenul meu Nicu, primarul comunei Hoghilag, pentru faptul că găsește mereu soluții pentru rezolvarea problemelor atunci când totul pare imposibil. Să le faci o asemenea bucurie familiilor lipsite de resurse financiare și mai ales copiilor e o dovadă de empatie și implicare. Acest gest înseamnă, înainte de a fi primar, a fi OM!”, spune Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)   Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)   Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)  Nicolae Lazăr a adus lumina în casele a sute de copii săraci (CP)

Etichete:

Recomandam sa citesti si