fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Nici trasul clopotului în Cimitir nu mai este gratuit. Așa a decis majoritatea din Consiliul Local Sibiu. (C.P.)

Joi, în ședința Consiliului Local Sibiu, au fost propuse la vot proiecte care impun taxe mai mari pentru sibieni.

Un exemplu de goană după bani a celor din PNL, USR, FDGR Sibiu sunt tarifele practicate la Cimitirul Municipal. În lista de tarife găsim unele – ce este drept, sume mici -, care denotă o gândire ”hapsână” a celor din Primărie. Astfel, trasul clopotului costă 2 lei, iar accesul la toaleta publică este 1 leu. Aici nu vorbim de valori, ci de principii și de modul de abordare al serviciilor publice atunci când vine vorba despre cetățenii care oricum plătesc deja impozite Primăriei. Măcar un tras de clopot la moartea lor să fie gratuit!

Primăria Sibiu a mărit la 300 de lei, plus 15 lei pe fiecare zi de cazare, taxa pentru câinii scăpați din imobil. Și dacă este vorba de un câine găsit a doua oară pe stradă, tariful crește cu 50%.

”Consilierii PSD Sibiu nu au putut fi de acord cu faptul că Primăria vrea să scoată bani din orice, inclusiv din suferința sibienilor. În multe cazuri, când e vorba de câinii scăpați din curte, proprietarii sunt în vârstă. Aceștia nu își permit tariful practicat de Primăria Sibiu. Să înțelegem că Primăria le va interzice acestor seniori dreptul de reunire cu propriul animal? PSD s-a opus acestor taxe, pe care le considerăm aberante!”, a declarat Laura Barac, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si