fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Muzeul Național Brukenthal reia programul de vizitare

Muzeul Național Brukenthal se va deschide miercuri, 20 mai  spre vizitare. Se reia programul de vizitare în Palatul Brukenthal – Galeria de Artă Europeană, Muzeul de Istorie Casa Altemberger și Muzeul de Istorie Naturală. Accesul vizitatorilor se va face după verificarea temperaturii umane prin termo-scanare; purtarea reglementară a măștii (acoperirea gurii și nasului) este obligatorie pe toată durata timpului petrecut de vizitator în muzeu.

Programul de vizitare este de Miercuri până Duminică, de la 9:00 la 13:30 și de la 14:30 la 17:00.  În intervalul orar 13:30 – 14:30 muzeul se va închide pentru dezinfecție.

În acord cu recomandările pentru deschiderea graduală, în această etapă sunt deschise doar circuitele de vizitare care permit fluxul unidirecțional. Personalul muzeului are dreptul și obligația de a eșalona accesul publicului și distribuirea vizitatorilor astfel încât să fie posibilă vizionarea expoziției în condiții de siguranță și cu menținerea distanței recomandate de 2 m. Durata maximă a timpului petrecut de vizitatori în muzeu este de 2 ore. Biblioteca Brukenthal rămâne închisă. (transmite Alexandru Chituță, şef secție)

Etichete:

Recomandam sa citesti si