fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Muzeul Național Brukenthal: Din nou împreună!

Cele două luni în care nu am avut posibilitatea de a vizita muzeele se încheie în curând. Palatul Brukenthal din Piață Mare, Muzeul de Istorie – Casa Altemberger și Muzeul de Istorie Naturala sunt nerăbdătoare să își primească vizitatorii. Mâine, 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgență își reiau programul de vizitare.

Programul de vizitare este de Miercuri până Duminică, de la 9:00 la 13:30 și de la 14:30 la 17:00. În intervalul orar 13:30 – 14:30 muzeul se va închide pentru Dezinfecție.

Accesul vizitatorilor se va face după verificarea temperaturii umane prin termo-scanare; purtarea reglementară a măștii (acoperirea gurii și nasului) este obligatorie pe toată durata timpului petrecut de vizitator în muzeu.

În acord cu recomandările pentru deschiderea graduală, în această etapă sunt deschise doar circuitele de vizitare care permit fluxul unidirecțional. Personalul muzeului are dreptul și obligația de a eșalona accesul publicului și distribuirea vizitatorilor astfel încât să fie posibilă vizionarea expoziției în condiții de siguranță și cu menținerea distanței recomandate de 2m.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si