fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal găzduiește vernisajul expoziției Transience

Miercuri 5 iunie, la ora 17:00, la Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal (Strada Tribunei Nr. 6), va avea loc deschiderea expoziției intitulate Transience a artistului Daniel Muntean. Expoziția poate fi vizitată până în 30 iunie. 

Transience/The impermanence of being este un proiect fotografic de durată (4 ani+) realizat prin tehnica intentional camera movement (ICM), ce constă în mișcarea aparatului în diverse moduri în timpul unei expuneri mai îndelungate decât normal. Peste 80.000 de imagini au fost realizate în acest fel, din care a rezultat o bază de date de peste 40.000, dintre care cele mai valoroase sunt prezentate pe simezele Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal.

Fotografiile redau varii locații: București, Barcelona, Roma, Kyoto, Paris, Veneția, Parcul Național Retezat, Arboretumul Simeria și altele. Imaginile cuprind tematici precum: orașul, apa, focul, experimental, conceptual,  abstract și arhetipuri-personaj, puse în scenă de către fotograf, care de multe ori joacă și rolul de regizor.

În timpul vernisajuliu va avea loc și un recital muzical oferit de Elven Bird.

Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal găzduiește vernisajul expoziției Transience

 

Etichete: