fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Muzeul ASTRA: Intrare liberă pentru doamne și domnișoare de 8 martie

Miercuri, 8 martie, în Ziua Internațională a Femeiidoamnele și domnișoarele vor avea accesul gratuit în Muzeul ASTRA. De asemenea, pentru domnii mai îndrăzneți, care au curajul să își exprime emoțiile în scris față de persoana iubită, organizăm un concurs special denumit ,,Iubește! Fă  8 martie din cuvinte (alese)!”. Cei interesați, pot descărca ilustrata din attach, care va fi postată și pe pagina oficială de facebook a Muzeului ASTRA, apoi să o tipărească și să o  completeze cu un gând frumos și original pentru persoana iubită. Următorul pas este să o așeze chiar pe podul acoperit din expoziția Astra Poetic. De altfel, în interiorul acestui pod sunt două inimi desenate, legate cu fire suficient de rezistente pentru a ține la vedere toate mesajele. 

La final, autorii mesajelor  trebuie să facă o poză cu ilustrata așezată bine cu un fir roșu-alb (primit la intrarea principală) și apoi să dea tag paginii oficiale de facebook a Muzeului ASTRA – https://www.facebook.com/muzeulastrasibiu . La intrarea principală din Muzeul ASTRA vor fi puse la dispoziția vizitatorilor mai multe ilustrate de completat, creioane, dar și fire alb-roșii pentru a le folosi în acest scop creativ.

Un juriu de specialiști în cuvinte și emoții – Ciprian Ștefan, Manager  Muzeul ASTRA, Ovidiu Baron, Dir.Gen.Adj. Muzeul ASTRA și Radu Vancu, scriitor & redactor–șef Revista Transilvania – vor parcurge toate mesajele dintr-un 8 martie unic la Muzeul ASTRA. Autorul mesajului ales de juriu va fi premiat cu un abonament de familie valabil un an la Muzeul ASTRA!