fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Social

Muzeul ASTRA din Sibiu devine spiridușul Moșului

Muzeul ASTRA Sibiu devine spiridușul Moșului

În vremuri grele, tradițiile ne ajută să privim înainte cu optimism! Cum nimic nu se face (doar) din vorbe, Muzeul ASTRA se implică din nou prin fapte de bine. Mai precis, dăm startul unei campanii de strângere de bunuri prin donații pentru familii nevoiașe, care merită să aibă parte de sărbători fericite. Donațiile se lasă la intrarea principală în Muzeul din Dumbrava Sibiului (Str. Pădurea Dumbrava, nr. 16), Pavilionul Muzeal Multicultural, la casa de bilete, de luni până duminică, în intervalul orar 8-17, în perioada 25 noiembrie – 15 decembrie 2021.

„Puteți și voi să fiți parte din fenomenul ASTRA! Puteți să faceți mulți bine celor care chiar au nevoie! Acest demers vă dă ocazia să donați lucruri și cadouri pe care dumneavoastră sau copiii dumneavoastră v-ați dori să le primiți de Crăciun. Cadourile vor fi distribuite de echipa Muzeului ASTRA în săptămâna dinainte de Crăciun. De Crăciun noi chiar suntem mai buni! Și nu numai! Hai cu noi!”, transmit reprezentanții Muzeului ASTRA din Sibiu.

Ce trebuie să știți?

Lucrurile pe care le veți dona trebuie să fie într-o stare bună și curate. Echipa Muzeului va face o selecție suplimentară a bunurilor!

Ce puteți dona?

haine și încălțăminte pentru toate vârstele (copii și adulți)
jucării
rechizite
produse de igienă personală
produse de curățenie

produse alimentare neperisabile
alte lucruri necesare în gospodărie

Etichete:

Recomandam sa citesti si