fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Moș Nicolae de la Crucea Roșie Sibiu a ajuns mai repede

Moș Nicolae de la Crucea Roșie Sibiu a distribuit 660 de cutii de detergent capsule LENOR pentru 9 centre de plasament și cămine de vârstnici din Sibiu. Voluntarii noștri s-au reîntâlnit astfel cu prieteni mai vechi de la centrele de plasament Guliver, Prichindelul, Turnu Roșu, Complexul de Servicii pentru Copilul cu Dizabilități ”Speranța”, copii centrului de Educație Incluzivă nr. 2 din Sibiu dar și cu seniorii căminelor pentru vârstnici din Marpod, de pe strada Azilului și cel de pe strada George Coșbuc.
O parte din donația LENOR a ajuns și la 20 de cazuri sociale care se află în evidența noastră dar și la beneficiari ai programelor sociale de la Șura Culturală din Gușterița.
Ne-am bucurat mult să ne revedem cu vechi cunoștințe dar am fost în egală măsură impresionați de poveștiile lor de viață și de bucuria cu care ne-au reprimit.  Copii de la centrul Speranța ne-au impresionat cel mai mult, ca de fiecare dată și dacă există sibieni care doresc să contribuie, le-ar prinde bine un blender performant. Toată mâncare pregătită pentru ei, este pasată iar un blender performant ar fi de real folos.
 Crucea Roșie Sibiu are o lungă tradiție în a fi alături de beneficiarii acestor centre și după o lungă pauză, ne bucurăm nespus că ne-am reîntâlnit. Distribuțiile de pachte umanitare sunt de fapt un bun prilej pentru a ne întâlni cu acești prieteni dragi și a le fi alături.
Etichete:

Recomandam sa citesti si