fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Monica- Adriana Munteanu este noul inspector școlar general

Monica- Adriana Munteanu este noul inspector școlar general al I.S.J. Sibiu după ce Alexandru Dumbravă a acceptat funcția de viceprimar al  Municipiului Sibiu (Alexandru Dumbravă  a deținut funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu din 14 noiembrie 2019 până în 16 noiembrie 2020)

Misiunea doamnei Monica Adriana Munteanu, noul Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu, exprimată în ședința ce a avut loc în cadrul I.S.J. Sibiu odată cu numirea pe această funcție, este – citez: ”Beneficiarii direcți și indirecți ai învățământului din județul Sibiu să aibă parte de un învățământ de calitate iar școala se devină locul unde copilul se simte bine!”

În conformitate cu OMEC nr. 6 020 din 16.11.2020, pe funcția de Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu a fost numită doamna profesor MUNTEANU MONICA-ADRIANA, prin detașare în interesul învățământului. Noul inspector școlar general a ocupat, din decembrie 2019 până în prezent, funcția de inspector școlar pentru învățământul particular și alternative educaționale din cadrul I.S.J. Sibiu. Cadru didactic cu o activitate neîntreruptă de peste 40 de ani, este licențiată a Facultății de Psihologie și Știința ale Educației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca (specializarea Institutor pentru învățământul pre-primar și primar, promoția 2020), a Facultății de Științe din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu (specializarea Psiholog, promoția 2007) și a Centrului de Psihodrama Clasică de pe lângă Studio di Psicodramma Milano (specializarea Psihoterapeut, promoția 2008).

Profesional a urcat treptele carierei didactice începând cu anul 1980, ocupând funcțiile de învățător, institutor metodist la Colegiul Național Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu, mentor de dezvoltare profesională (în cadrul Proiectului pentru Învățământul Rural – P.I.R.), profesor consilier școlar (în cadrul C.J.R.A.E. Sibiu) și inspector școlar. Este membru în cadrul Corpului Național de Experți în Management Educațional (din anul 2012), formator, mentor și evaluator resurse umane, formator consilier și expert evaluator al A.R.A.C.I.P., evaluator de manuale pentru învățământul primar și formator al C.C.D. Sibiu. De-a lungul carierei a publicat peste 30 de articole de specialitate în diverse reviste și publicații și a participat la numeroase simpozioane naționale și internaționale.

Începând cu data de 16.11.2020, prin OMEC nr. 6 019, domnului profesor doctor DUMBRAVĂ ALEXANDRU PETRU i-a încetat numirea, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General, dânsul fiind numit viceprimar al municipiului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment