fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Modernizarea iluminatului public, în trei cartiere medieșene

Primarul Mediașului vrea să modernizeze sistemul de iluminat public din cartierele Gura Câmpului, Gloria și Aurel Vlaicu. Pentru aprobarea sa, primarul Gheorghe Roman a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară, online, în 16 august.
Proiectul prevede instalarea unor corpuri de iluminat cu LED și a unor sisteme de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului sistem. Consilierii trebuie să aprobe Devizul General pentru proiectul „Modernizarea sistemului de iluminat public prin creșterea eficienței energetice etapa II, în cartierele Gura Câmpului, Gloria și Aurel Vlaicu”, participarea la „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” și cheltuielile legate de proiect.
Valoarea totală a obiectivului de investiție este de aproape 5,25 milioane de lei, din care Primăria Mediaș va suporta doar 247.885 de lei.
Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, urmărește creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Etichete:

Recomandam sa citesti si