fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Modernizarea Colegiului Economic va fi gata până în 5 septembrie

Lucrările de reabilitare de la Colegiul Economic ”George Barițiu”, în valoare de 4 milioane de lei, se apropie de finalizare. Elevii și profesorii vor începe noul an școlar în spații moderne și primitoare.

“Un spațiu neutilizat al Colegiului va oferi, în urma acestor lucrări, săli de clasă suplimentare atât elevilor acestei unități de învățământ, cât și unor clase de la Colegiul Pedagogic Andrei Șaguna, din apropiere. Cu toate că termenul contractual este mijlocul lunii octombrie, constructorul s-a angajat să încheie modernizarea sălilor de clasă și a coridoarelor până la începutul lui septembrie, pentru ca elevii să poată începe anul bucurându-se și de acest spațiu nou amenajat”, a anunțat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Modernizarea Colegiului Economic va fi gata până în 5 septembrie       Modernizarea Colegiului Economic va fi gata până în 5 septembrie

Investiția în valoare de 4 milioane de lei a presupus lucrări ample printre care s-au numărat recompartimentări, înlocuirea tâmplăriei, termoizolarea pereților, modernizarea rețelelor electrice, sanitare și termice, refacerea finisajelor exteriorului clădirii, securizarea anti incendiu, crearea de rampe de acces și grupuri sanitare destinate persoanelor cu dizabilități. Rezultatul acestei investiții este: 13 săli noi de clasă, o cancelarie pentru profesori, o cameră IT și pentru servere, grupuri sanitare și diverse spații pentru depozitare.

Constructorul, SC MyTroy SRL, lucrează în prezent la tavanele holurilor, instalarea balustradelor, montarea corpurilor de iluminat, a prizelor și întrerupătoarelor, precum și la montarea obiectelor sanitare în toalete și a ultimelor uși. Până în 5 septembrie se vor încheia lucrările care țin de sălile de clasă, holuri, scări și grupuri sanitare. După această dată, se va lucra la detaliile care nu vor împiedica desfășurarea orelor de curs, cum ar fi lucrări la camera centralei termice sau realizarea trotuarul de gardă de lângă clădire.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si