fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

Mocănița își modifică programul

Mocănița își modifică programul
Voluntarii Asociației „Prietenii Mocăniței” au anunțat miercuri pe pagina de facebook a acestora despre noul program al Mocăniței. Astfel, trenul va circula pe linia Hosman- Cornățel doar duminică, iar plecările vor avea loc la orele 09:45, respectiv 16:30.
„Revenim cu programul (mai) definitiv al Mocăniței Văii Hârtibaciului! După luna de test, ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult timp pentru întreținerea liniei, așa că sâmbăta ne veți găsi doar la lucru pe linie de acum înainte (unde acceptăm bucuroși orice mână de ajutor în plus. Vom pune în mișcare trenurile turistice în zilele de duminică, după același program cu care v-am obișnuit deja, cu excepția trenului de după-masă, care, la solicitarea comunității din Hosman, a fost decalat cu o jumătate de oră, ca să acorde mai mult timp celor care aleg să viziteze satul între cursa de dimineață și cea de după-masă. Deoarece nu dispunem încă de vagoane extra pe care să le putem atașa trenului în funcție de numărul de turiști, am limitat numărul de bilete pe care le emitem pentru fiecare cursă și vă rugăm să le achiziționați în avans, pe site-ul nostru: https://sibiuagnitarailway.com/magazin/Ne vedem la mocăniță!”, transmit reprezentanții Mocăniței.
Mocănița de pe Valea Hârtibaciului circulă doar duminica cu plecările la orele 09:45 și 16:30 din stația Hosman. Traseul este dus- întors și durează aproximativ 2 ore. Prețul biletului este 25 lei/adulți, respectiv 15 lei/ copii și se achiziționează în avans de pe site-ul Mocăniței, în limita locurilor disponibile.
Etichete:

Recomandam sa citesti si