fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Misiune economică a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică “Metaalunie” în România

În organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, în parteneriat cu Federația  Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini  (FEPA-CM) și compania olandeză First Class Bussines Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga, în perioada 7-13 aprilie, a avut loc o misiune economică în România, respectiv la București, Brașov și Sibiu, a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie.

După vizita oficială la Ambasada Olandei și Camera de Comerț Olandeza Română (NRCC), delegația a vizitat compania CSC Transmetal și s-a deplasat la Brașov, unde a efectuat vizite la companiile Antemie și Laromet, urmate de o întâlnire B2B cu membrii FEPA.

În cele două zile petrecute în județul Sibiu, delegația a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritzmeier și Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza și Aterm din municipiul Mediaș. Pentru discuții pe domeniul prelucrării metalice între companii, a fost organizat un B2B la Hotel Hilton din Sibiu, unde au participat membrii Camerei și companii interesate.

Deplasările delegației din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran, pentru o experiență inedită, și la Castelul Bethlen-Haller, pentru o degustare organizată la compania Jidvei.

Reprezentantul Asociației Regale Metaalunie, care are peste 15.000 de membri în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu, unde a scris în numele antreprenorilor prezenți:  “Mulțumim pentru calda primire la Sibiu și mulțumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu de a face această vizită de neuitat și un real succes. Colaborarea începe cu o primă intâlnire. Mulțumim pentru această oportunitate!”

”Mulțumim, pe această cale, tuturor partenerilor, membrilor și colaboratorilor care au făcut posibilă această acțiune de succes a mediului de afaceri!”, transmite președintele CCIA Sibiu, Octavian Isailă.

Misiune economică a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică “Metaalunie” în România Misiune economică a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică “Metaalunie” în România Misiune economică a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică “Metaalunie” în România

Etichete:

Recomandam sa citesti si