fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica Uncategorized

Mircea Cazan îi atrage atenţia fostului ministru Dan Şova

Deputatul PNL, Mircea Cazan ţine să îi atragă atenţia fostului ministru Dan Şova pe care îl consideră ca fiind unul din incompetenţii Guvernului Ponta.

“Domnul Dan Şova, după ce a eşuat la Ministerul Marilor Proiecte, dovedeşte aceeaşi incompetenţă şi în noua sa calitate de purtător de cuvânt al campaniei electorale a candidatului Victor Ponta.
În tentativa sa de a lansa un atac murdar la adresa prezidenţiabilului PNL, Klaus Iohannis, domnul Dan Şova a demonstrat că nu are cunoştinţe elementare de drept, comparând un contract de comodat cu infracţiunea de mită. Domnului Dan Şova i se pare că utilizarea de către Klaus Iohannis a unui autoturism care face obiectul unui contract de comodat dintre un dealer de autoturisme şi Primăria Sibiu reprezintă un caz de competenţa DNA.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Victor Ponta ar fi trebuit să ştie (înainte de a lansa aprecieri de genul: „Nu mai este nicio primărie din România unde s-a întâmplat aşa ceva”) că foarte multe primării din România încheie, în calitate de comodatar (partea care primeşte în folosinţă temporară şi gratuită de la cealaltă parte un bun determinat…def. Cod Civil) contracte de comodat cu diferite firme, societăţi, companii (de stat sau private) privind diferite bunuri mobile sau imobile.
Îi mai atrag atenţia domnului Şova că vorbeşte de funie în casa spânzuratului. O eventuală alăturare a numelor Sibiu şi DNA l-ar putea viza pe domnia sa în chestiunile legate de acţiunile sale pe linie de minister legate de tronsoanele de autostradă Sibiu-Orăştie şi Piteşti-Sibiu.”

Etichete: