fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Minoră în vârstă de 12 ani, dispărută de la domiciliu

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din Cisnădie au fost sesizați de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, NEAMȚU TEODORA ANTONIA, în vârstă de 12 ani, a plecat în prima parte a zilei, jurul orei 11:00, de la domiciliul bunicului ei, din localitatea Cisnădie, fără a mai reveni.

Semnalmente: 165 cm înălțime, 50 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, ten alb, statură robustă.

La data dispariției purta o geacă roșie, pantaloni jeans albastru, încălțăminte sport de culoare neagră cu paiete multicolore și avea asupra ei un rucsac negru în care avea un laptop.

Semne particulare: aluniță în zona barbiei, pe partea stângă.Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Etichete:

Recomandam sa citesti si