fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Uncategorized

Minoră dispărută de acasă

Poliţiştii sibieni efectuează verificări în vederea identi­ficării unei minore dispărute de la domiciliu. În data de 19 martie, familia minorei, care se numeşte Ioana Fitan şi are 14 ani,  a sesizat faptul că aceasta a plecat de la domiciliu în data de 3 martie şi nu a mai revenit.
Minora locuieşteMinoră dispărută de acasă împreu­nă cu familia în localitatea Nocrich, însă în 3  martie a plecat din localitatea Marpod unde locuia temporar la un membru de familie. Nu este prima dată când minora pleacă în mod voluntar de la domiciliu.
Semnalmente: 1,58 m înăl­ţime, 57 kg greutate, ochi căprui, faţa ovală, ten des­chis, păr negru, tuns scurt.  Nu se cunosc semne parti­culare, dar ocazional poartă ochelari de vedere.
La data dispariţei purta pantalon tip jeans de culoare neagră, haină de piele de culoare neagră şi cizme de piele de culoare neagră.
Cetăţenii care pot oferi in­formaţii despre această mi­noră sunt rugaţi să contac­te­ze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112..

Etichete: