fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Minora Anca Izabela Miclea, căutată de polițiștii sibieni

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 23,00, fiica sa minoră, MICLEA ANCA IZABELA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Șura Mare, fără a mai reveni.

 Semnalmente: 170 cm înălțime, păr șaten lung, ochi căprui, fir drept, ten măsliniu, constituție atletică.

La data dispariției, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni blue jeans de culoare albastră, cu imprimeu floral și cizme înalte din piele întoarsă, de culoare neagră.

Nu prezintă semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Etichete:

Recomandam sa citesti si