fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Minor din Bazna prins la furt – A spart cinci locuințe

Cinci locuințe au fost sparte de un minor de doar 16 ani, din comuna Bazna. Micul hoț a fost prins de politiștii sibeni, urmând să fi prezentat unității de parchet.

”În continuara cercetărilor penale efectuate în cinci dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Bazna au reținut un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Bazna.În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada 25 iulie – 30 septembrie a.c., ar fi pătruns în cinci imobile de pe raza comunei de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bani, suma prejudiciului atingând valoarea de 12.000 de lei.Astfel, la data de 10 noiembrie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Bazna, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

 

 
Etichete:

Recomandam sa citesti si