fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Mihai Teja, noul antrenor al Gazului Metan: Mă reîntorc la familia mea și sper să facem performanță!

Mihai Teja, noul antrenor al Gazului Metan: Mă reîntorc la familia mea și sper să facem performanță!

Tehnicianul în vârstă de 42 ani, a semnat marți după-amiază un contract valabil pentru un an și jumătate cu Gaz Metan. Mihai Teja revine la Mediaș după aproximativ doi ani. Acesta a mai stat pe banca Gazului în perioada iulie – decembrie 2018, timp în care a avut un bilanț de 8 victorii, 7 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri.

Mihai Teja a condus marți după-amiază primul antrenament la Mediaș, iar miercuri va debuta pe banca Gazului în partida cu FC Hermannstadt.

Acesta a semnat cu Gaz Metan Mediaș un contract valabil pentru un an și jumătate.

„Este o mare bucurie pentru mine să revin la Mediaș. Mă reîntorc la familia mea și sper să facem performanță! Știu că anumiți suporteri s-au supărat atunci când am ales să plec la Steaua, dar oportunitățile pentru un antrenor sunt puține. Sper să facem performanță, acesta fiind și obiectivul nostru. Ne propunem să câștigăm fiecare meci, fiind convins că putem să facem lucruri frumoase. Consider că domnul Costa a făcut lucruri foarte bune, a dat dovadă de profesionalism, echipa are foarte multe puncte strânse, iar eu îmi doresc să continui la fel de bine sau de ce nu, mult mai bine. Consider că va fi un meci greu cu FCH, fiecare partidă este pe viață și pe moarte, se joacă la intensitate maximă. Ne dorim să câștigăm. Jucăm pe terenul nostru, sper ca băieții să fie pregătiți și să obținem puncte. Tot ceea ce ne dorim este să câștigăm fiecare meci.”, a declarat Mihai Teja în cadrul primei sale conferințe de presă în calitate de antrenor al echipei Gaz Metan Mediaș din acest sezon.

Etichete:

Recomandam sa citesti si