fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Mihai Macaveiu, secretar de stat în Ministerul Economiei: Toate proiectele privind sprijinul acordat industriei devin realitate

Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru schema de ajutor de minimis pentru creşterea competitivităţii începe în 14 noiembrie.

“Am spus încă de la începutul mandatului meu la Ministerul Economiei că principalul nostru obiectiv este identificarea de soluții pentru creșterea competitivității industriei românești. Schema de ajutor de minimis ce a fost gândită ca un sprijin real acordat acestui sector intră astfel într-o nouă etapă, iar toate proiectele pot fi depuse începând cu 14 noiembrie. Este doar un pas, având în vedere și celelalte măsuri luate deja la Ministerul Economiei”, a declarat Mihai Macaveiu, secretar de stat în Ministerul Economiei și președintele Organizației Municipale PSD Mediaș.

Prin schema de ajutor de minimis pentru implementarea Programului de creștere a competitivității produselor industriale, Ministerul Economiei sprijină dezvoltarea durabilă a întreprinderilor din industria prelucrătoare și urmărește reducerea decalajelor comparativ cu celelalte țări din Uniunea Europeană.

Sesiunea are o durată de 30 de zile lucrătoare și este cuprinsă în perioada 14 noiembrie – 29 decembrie 2022. Orice solicitări pentru eventuale clarificări suplimentare referitoare la prevederile acestei scheme de ajutor de minimis pot fi transmise la adresa de e-mail: schema.compet@economie.gov.ro

Mai multe informații privind schema de minimis sunt disponibile aici: https://bit.ly/3Th99Uk

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si