fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Mic târg creativ de vară, în Piața Huet

Creativitate, relaxare, artizani, shopping alternativ și sustenabil în 11-13 august 2023, Piața HUET, Sibiu, zilnic între 10:00 și 22:00

Te știm cumpărător local, te știm îndrăgostit de lucrul făcut de mână, te știm atent la detalii și interesat de protejarea mediului și sustenabilitate!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, de vineri până duminică în Piața HUET din Centrul Sibiului, zilnic între 10.00-22.00.

Creative Buzz este locul ideal de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

40 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 10 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor și arăți respectul și admirația ta față de o persoană care și-a investit toate visurile, speranțele și munca în produsele pe care tu le porți sau le dăruiești mai departe.

De ales, de testat, de luat acasă, de dăruit! Vino la Mic târg creativ de vară la Sibiu să ne răsfățăm, să ne cunoaștem și să povestim!