fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Mic târg creativ de vară, în Piața Huet

Cumpără de la ai tăi pentru tine și ai tăi, între 5 și 7 iulie 2024, în Piața HUET din Sibiu, zilnic între 10:00 și 22:00.

Te știm cumpărător local, te știm îndrăgostit de lucrul făcut de mână, te știm atent la detalii și interesat de protejarea mediului și sustenabilitate!

Un festin de culori, forme și arome te va răsfăța timp de 3 zile, de vineri până duminică, în Piața HUET din Centrul Sibiului, zilnic între 10.00-22.00.

Creative Buzz este locul ideal de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. În fiecare seară vom avea concerte live, iar pe tot parcursul festivalului te așteaptă ateliere de creație pentru toată familia și demonstrații live ale artizanilor.

Peste 50 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 10 artizani fac cunoștință pentru prima dată cu publicul sibian.

Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor și arăți respectul și admirația ta față de o persoană care și-a investit toate visurile, speranțele și munca în produsele pe care tu le porți sau le dăruiești mai departe.

De ales, de testat, de luat acasă, de dăruit! Vino la Mic târg creativ de vară la Sibiu, să ne răsfățăm, să ne cunoaștem și să povestim!

Leave a Comment