fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Meteorologii anunță ploi, vijelii și grindină pentru zilele următoare

Meteorologii au emis o avertizare de instabilitate atmosferică care intră în vigoare sâmbătă, la ora 12:00 și rămâne valabil până duminică la ora 18:00 și un cod galben valabil de mâine de la ora 13:00 și până duminică la ora 4:00.

În intervalul menționat, în Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu carater torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă (27 aprilie) în jumătatea vestică a Transilvaniei și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie) și duminică (28 aprilie), local în întreaga regiune, cu precădere însă la deal și la munte.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25…30 l/mp și punctiform 35…40 l/mp.

Etichete:

Recomandam sa citesti si