fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Mesajul instituțiilor sibiene de ziua Ambulanței

Serviciile de Ambulanță din România împlinesc astăzi 114 ani de la înființare. Inițial se dorea sărbătorirea acestei zile chiar în orașul Sibiu, pregătirile fiind începute de anul trecut. Din păcate situația actuală din țară nu a mai permis acest lucru.

SAJ-urile din țară sărbătoresc această zi prin muncă și vă asigurăm că o să fim în continuare în prima linie pentru binele cetățeanului. LA MULȚI ANI AMBULANȚA!!!!!! (transmit reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu)

Cu ocazia aniversării a 114 ani de existență a Ambulanței din România, prefectul județului Sibiu a efectuat o vizită la sediul SAJ Sibiu, pentru a mulțumi și felicita întreg personalul pentru munca și eforturile depuse pentru cetățeni.

Mesajul instituțiilor sibiene de ziua Ambulanței

Mesajul instituțiilor sibiene de ziua Ambulanței

Mesajul instituțiilor sibiene de ziua Ambulanței

Mesajul instituțiilor sibiene de ziua Ambulanței

„Sincere mulțumiri aduc întregului personal al Ambulanței, pentru munca, efortul și dăruirea depuse de-a lungul timpului și până în prezent. Îi asigur de tot respectul și considerația, mai ales pentru lupta din linia 1 împotriva COVID-19. La mulți ani, Ambulanței, la mulți ani ambulanțieri! ” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

Ziua de astăzi este dedicată celor care salvează vieți și ne sunt aproape indiferent de vreme – super-eroii Serviciului de Ambulanță. Din 1906 și până azi, ei demonstrează oricând că deviza „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor!” reprezintă esența a ceea ce sunt ei: acei oameni care au pus mai presus de orice sănătatea și viața celor de lângă ei.

La mulți ani vouă, tuturor celor care dați tot ce aveți mai bun pentru noi toți, prin munca pe care o depuneți în Serviciile de Ambulanță!

La mulți ani tuturor celor care sunt implicați în Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu!

Vă mulțumesc pentru pasiunea și eforturile pe care le depuneți pentru salvarea vieților omenești! (este mesajul Danielei Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu)

ZIUA NAȚIONALĂ a AMBULANȚEI este marcată anual în 28 iulie. Este data la care, în 1906, a apărut prima ”Salvare” din România, la iniţiativa profesorului N. Minovici.

De ziua lor, le urez salvatorilor noștri de la ambulanță MULTĂ SĂNĂTATE și PUTERE DE MUNCĂ și un sincer LA MULȚI ANI
RESPECT!  (este mesajul postat pe contul de Facebook a lui Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si