fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Mesajul inspectorului școlar general, Monica Munteanu, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Mesajul inspectorului școlar general, Monica Munteanu, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Când timpul Sărbătorilor sosește, ne reamintim că lumea poate deveni mai bună şi mai frumoasă, dacă oamenii își unesc eforturile și speranțele.
Încheiem un an în care ne-am reaflat „sub vremile” tumultoase ale istoriei, când natura s-a răzvrătit și ne-a arătat imensa ei putere. Lecția prelungită de răbdare și lupta temerară pe care o purtăm cu o entitate primejdioasă, ne-a ajutat, în mod paradoxal, să ne redescoperim și noi virtuțile: solidaritatea, iubirea pentru aproapele nostru, privirea înălțătă constant spre transcendent și încrederea că Românul poate întotdeauna să fie deasupra „vremilor”.

Acum, când rupem din calendar ultimele file ale anului 2020, putem spune că pentru învăţământul preuniversitar din judeţul nostru a fost un an de provocări și de experienţe pe măsură. Acestea sunt tributare, desigur, contextului generat de pandemie, dar și sprijinului comunitar mai accentuat şi efortului oamenilor şcolii de a promova o educaţie de calitate, în aceste condiții. Pentru toate realizările şi pentru toate performanţele anului 2020 se cuvin mulţumiri dascălilor şi elevilor noştri, care au adus mai aproape perspectivele unei societăţi româneşti păstrate pe calea cunoaşterii şi a comunicării.

Mulţumiri sincere aducem Autorităților locale şi partenerilor noştri din comunităţile educaţionale care ne-au sprijinit de-a lungul acestui an, făcând cu putinţă realizarea unor proiecte şi programe importante pentru şcolile noastre.

Sărbătoarea Crăciunului îmi oferă prilejul de a Vă adresa – în numele colectivului de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu – Dumneavoastră, profesorilor şi elevilor, părinţilor şi colaboratorilor noştri, urări sincere de fericire, de realizări personale şi profesionale.

Tuturor vă doresc ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă aducă multă sănătate și bucurii alături de cei dragi, iar Noul An 2021 să vă împlinească toate speranţele că în curând, fețele nostre își vor elibera zâmbetele și că, față în față, ne vom putea strânge iar mâinile, în deplină siguranță!

La mulţi ani!
Monica-Adriana MUNTEANU
Inspector Şcolar General

Etichete:

Recomandam sa citesti si