fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Mesajul colectivului CJ Sibiu cu prilejul trecerii la cele veșnice a Corneliu Bucur

Digitalizarea administrației - Consiliul Județean Sibiu a implementat semnătura electronică

Vă transmit mesajul președintei Daniela Cîmpean și al colectivului CJ Sibiu, cu prilejul trecerii la cele veșnice a domnului Corneliu Bucur:

Am primit cu tristețe vestea că domnul Corneliu Bucur a trecut la cele veșnice. Ne amintim de activitatea sa în Consiliul Județean Sibiu, în calitate de consilier județean, dar și de munca asiduă depusă pentru Muzeul Astra, care a devenit, sub conducerea sa, Complexul Național Muzeal ASTRA.

 

Corneliu Bucur a fost o voce puternică în toate pozițiile profesionale pe care le-a onorat. Ne amintim de pasiunea, perseverența și, uneori, vehemența cu care își susținea proiectele și le ducea la îndeplinire. A fost un om de cultură efervescent, cu idei inovatoare. A fost un vizionar, un lider, și a pledat la toate forurile ca ideile sale să prindă contur.

 

Sunt memorabile luările sale de poziție în plenul ședințelor Consiliului Județean Sibiu, retorica cu care ne fascina, argumentele ample cu care venea în fața aleșilor județeni.

 

A fost o provocare, dar și o bucurie pentru mine să colaborez îndeaproape cu domnul Corneliu Bucur, în perioada când am condus Comisa de cultură din cadrul CJ Sibiu. Îi vom păstra o amintire vie, învățând de la el ce mult contează să trăiești și să muncești cu pasiune, să îți menții energia creatoare până la anii senectuții.

 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Sincere condoleanțe familiei!

Etichete:

Recomandam sa citesti si