fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Mesajele autorităților locale de Ziua Forțelor Terestre

Mesajele autorităților locale de Ziua Forțelor Terestre
În fiecare an, la 23 aprilie se sărbătorește ”Ziua Forțelor Terestre” – categorie de forțe a Armatei României al cărei patron spiritual și ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință (patronul spiritual al Forțelor Terestre) În Sibiu a fost marcată astăzi printr-o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori la „Monumentul ostașului din toate timpurile” din fața Cercului Militar. La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu- Marcel Constantin Luca, prefectul județului- Mircea Crețu, șeful IPJ Sibiu-  chestorul Tiberiu Ivancea, șeful ISU Sibiu- Lucian Trefaș și viceprimarul municipiului Sibiu- Corina Bokor.
„Colaborarea fructuoasă pe care o avem la nivel local aduce un plus de operativitate și, totodată, contribuie la îndeplinirea aceluiași obiectiv, siguranța cetățenilor.
Stimați colegi, cu acest prilej, pompierii militari sibieni vă transmit cele mai alese gânduri de prețuire și respect, alături de un sincer: 𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐀𝐧𝐢!”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.
„Tuturor militarilor Forțelor Terestre le adresez gânduri de prețuire și recunoștință, pentru serviciul lor pentru țară, iar celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sincere urări de sănătate și un călduros LA MULȚI ANI!”  este mesajul prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu.
Mesajele autorităților locale de Ziua Forțelor Terestre
Etichete:

Recomandam sa citesti si