fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Mesaj de mulțumire adresat domnului Horaţiu Cojocaru la încheierea mandatului de manager al Spitalului CF Sibiu

Horatiu Cojocaru şi conducerea SCJU Sibiu

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au transmis un mesaj de mulţumire managerului Horaţiu Cojocaru al Spitalului CF din Sibiu, la încheierea mandatului:

                                                     Mesaj de mulțumire

 Dorim să transmitem cele mai bune gânduri de apreciere acum, la încheierea mandatului domnului Horațiu Cojocaru la conducerea Spitalului CF Sibiu, după o perioadă marcată profund de pandemia de coronavirus. A fost un mandat plin de provocări, în care sistemul medical a fost supus unor mari încercări, dar care prin profesionalismul, implicarea și dedicarea domnului manager au fost depășite cu succes.

Mulțumim pe această cale pentru parteneriatul solid pe care am reușit să îl clădim, dar mai ales pentru promptitudinea cu care domnul manager Horațiu Cojocaru a răspuns în cadrul campaniilor de vaccinare pe care Consiliul Județean, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, subordonatele și partenerii noștri le-au desfășurat în context pandemic. Considerăm că, prin această deschidere Spitalul C.F. Sibiu a contribuit semnificativ la combaterea răspândirii virusului în comunitate și mai ales, la șansa comunității de a reveni într-un timp mai scurt la o viață normală alături de cei dragi.

Mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul considerabil pe care Spitalului General C.F. Sibiu l-a acordat Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în context pandemic, prin susținerea activității  medicale și asigurarea continuității serviciilor acordate pacienților.

Îl asigurăm pe dl. Horațiu Cojocaru de întreaga noastră considerație și îi urăm succes în tot ceea ce va întreprinde în viitor!

Daniela Cîmpean,                                                                       Dr. Daniel Chelcea,                          Președinta Consiliului Județean Sibiu                                    Manager SCJU Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si